Van rommelzolder tot masterbedroom

Door de behoefte aan een extra slaapkamer met bergruimte werd deze rommelzolder helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht. Voor de metamorfose bestond het plafond uit stoffige isolatieplaten. Deze werden afgetimmerd met prachtig wit vurenhout. Voor extra daglicht werden er twee dakvensters geplaatst.

De zolderkamer was vanaf de zoldertrap direct toegankelijk. Om de nieuwe slaapkamer af te scheiden van de trap zetten we een wand met een deur erin. In de wand kreeg de televisie een goede plaats. Extra bergruimte is verborgen in de op maat gemaakte eikenhouten kastenwand. De knusse bank verbergt de radiatorombouw.

 

De woning van Hemels Wonen

Onze eigen woning was een totaal project, want het huis moest geheel worden gemoderniseerd. Bovendien was een extra slaapkamer gewenst en wilden we de badkamer verplaatsen naar de bovenverdieping. De landelijke stijl moest in het hele huis terugkomen.

We maakten het interieurplan en de tekening voor de aanbouw. De bouwkundig tekenaar en de totale bouw werden door ons begeleid. Na de verbouwing werd het huis ingericht met veel oog voor details. Een bad op pootjes werd geplaatst en kroonluchters sieren voortaan de overloop.

Nu wisselt het interieur regelmatig van kleur, want als ontwerper wil je steeds nieuwe stijlen proberen.

© 2012 - 2013 | Webdesign by webinweb.nl | All Rights Reserved